enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5214
EURO
34,7856
ALTIN
2.420,98
BIST
9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

“Esnafın sorunları, onların dertleri bizim dertlerimizdir.”

“Esnafın sorunları, onların dertleri bizim dertlerimizdir.”
REKLAM ALANI
27.09.2023 18:26
A+
A-

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit Orhangazi’ye geldi.

Orhangazi’de Esnaf Odası, Şoförler Odası, Küçük Sanayi Sitesi, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit’e Başkan Vekilleri Bahattin Korkmaz, Fahreddin Tüccaroğlu BESOB genel sekreteri Rafiz Vatansever eşlik etti.

Bilgit’in ilk durağı Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve ekibi tarafından karşılanan, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit’e oda ve sanatkârlarının sorunlarının masaya yatırıldığı bir brifing sunuldu. Sorunların merkezinde yer alan esnafın yanında ve arkasında olduklarını belirten Bilgit, kısa süre içinde esnafın ve sanayicinin içinde bulunduğu dar boğazdan çıkıp refah günlere ulaşacaklarını belirtti. Son zamanların ve fiyat artışlarının küçük işletmeleri oldukça sıkıntılı bir sürece soktuğunu belirten Bilgit,” Küçük işletmelerin sermayeleri sınırlıdır. Gelirlerini arttıramadıkları zaman sıkıntı içerisine girerler. Özellikle artan maliyetler, en basitinden elektrik faturaları gibi işletmelerin temel gideri olan kalemler nerede ise işletmenin bir kirası halini aldı. Bu gibi sorunlarla boğuşan küçük esnafımıza ivedilikle çözüm arayışına gidip sonuca ulaşacağız” dedi.

Aydın, ‘Esnaf göz bebeğimizdir’

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret eden BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve ekibi, Orhangazi esnafının ilçedeki yeri, sorunları ve çözüm odakları noktasında bilgi alışverişinde bulunarak, Türkiye genelinde olduğu gibi Orhangazi’de den ticari hayatın bel kemiği olan esnafın desteklenmesi konusunda ortak arayışta bulundular. Aydın, “Orhangazi Belediyesi, olarak başlattığımız proje ile esnafla buluşma toplantılarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantılarla esnafımızla iç içe olup esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. İlçemiz açısından büyük önem arz eden Orhangazi esnafı bizim gözbebeğimizdir” dedi.

Bilgit’ten şoför esnafa çözüm sözü

Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kamil Sevinç’i ziyaret eden BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, şoför esnafının sıkıntılarını Şoförler Odası Başkanı Kamil Sevinç’in ağzından dinleyerek, çözüm noktasında elinden gelinin en iyisini yapacağının sözünü verdi.

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tanrıverdi, BESOB Başkanı Bilgit’i ağırladı

Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Murat Tanrıverdi, Orhangazi ziyaretleri kapsamında sanayi sitesini ziyaret eden BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB Başkan vekilleri Fahrettin Tüccaroğlu, Bahattin Korkmaz ,Genel sekreter Rafiz Vatansever ve Orhangazi Esnaf odaları Başkan ve yöneticilerini ağırladı.BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit Küçük Sanayi sitesi Başkanı Murat Tanrıverdi ile fikir alışverişinde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BESOB Başkanı Bigit’ten Ticaret Odası Başkanı Hatırlı’ya ziyaret

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Orhangazi ziyaretleri kapsamında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ve Yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Fiyatlarda KDV ve ÖTV oranlarında yapılan artışlar sonrası artan maliyetlerin esnaf ve sanatkarları olduğu kadar sanayiciyi de zor durumda bıraktığını belirterek, bu maliyetlerin ürün ve hizmetlere yansımasının kaçınılmaz olacağını ifade etti.

BİLGİT’in son durağı Esnaf Kefalet Kooperatifi oldu

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit Orhangazi ziyaretleri kapsamında Orhangazi Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fahrettin Bilgit Orhangazi Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin Bursa Kooperatifleri arasında esnafa destek noktasındaki başarılarını takdirle takip ettiklerini belirterek, “Esnafın sorunları, onların dertleri bizim dertlerimizdir. Esnaflarımızın sürekli dile getirdikleri şey fiyatlardaki  artışların ne zaman ve nasıl duracağı nasıl önlemler alacağı konusunda oluyor. Bu noktada esnafa en büyük desteğimiz Esnaf Kefalet Kooperatifleri aracılığı ile verilen düşük faizli esnaf kredileri ile oluyor. Bu zor günlerde Orhangazi esnafının bu noktada yanında olan ve imdadına yetişen Esnaf Kefalet Kooperatifini başkan Mehmet Güler nezdinde kutluyorum “ dedi. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Esnaf Kefalet Başkanı Mehmet Güler’de BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetin dile  getirerek, “Kooperatif olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Esnafımızın dilek ve temennileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.