enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5168
EURO
34,7889
ALTIN
2.421,88
BIST
9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

2024 Ekonomi Paneli 02 Şubat’ta

2024 Ekonomi  Paneli  02 Şubat’ta
REKLAM ALANI
30.01.2024 18:25
A+
A-

Orhangazi TSO Geleneksel Ekonomi Panelini Gerçekleştiriyor

Orhangazi TSO’ nun her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve üyelerince yakından takip edilen Ekonomi Paneli 2 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.
“Gündem ekonomi “ başlığı altında düzenlenen panel 2 Şubat Cuma günü saat 17:30 da Orhangazi Ticaret ve
Sanayi Odası’nda başlayacak. Orhangazi TSO’ nun konuğu olarak bu yıl panele Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ katılacak .


2024 Yılının Ekonomisinde Yaşanacak Gelişmeler Neler Olabilir ?
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, “Geleneksel hale getirdiğimiz Gündem Ekonomi” panelimizi 2 Şubat Cuma günü saat 17:30’da odamızda gerçekleştireceğiz. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın katılacağı güncel Ekonomik konular üzerinde değerlendirmelerin yapılacağı ekonomi panelimizi bu yılda gerçekleştiriyoruz.Oda olarak bugüne kadar yaptığımız ekonomi panellerinde, yapılan değerlendirmeler her zaman bizlere ışık tuttu. Bu panelde de edindiğimiz bilgiler ticari faaliyetlerimizde aldığımız kararlara etki edecek. Türkiye ve Dünya ekonomisinde son zamanlarda gelişen olayları masaya yatıracağımız bu panele tüm üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.