enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

“Üyelerimizin takdiriyle yolumuza devam edeceğiz”

“Üyelerimizin takdiriyle  yolumuza devam edeceğiz”
REKLAM ALANI
19.01.2022 16:21
A+
A-

Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç, 20 Şubat pazar günü yapılacak oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
“ÜYELERİMİZİN TAKDİRİYLE YENİDEN ADAYIM”
Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç düzenlediği toplantıda ilk olarak genel kurul hakkında bilgiler verdi. Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç, 20 Şubat pazar günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulda tekrar aday olduğunu açıkladı.
Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç görev dönemi süresince oda olarak üyelerine yönelik bir çok yeniliği hayata geçirdiğini, yeni dönemde de tüm üyelerimizle daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz dedi.
PLAKA BASIM MAKİNESİ KAZANDIRDIK
Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda İki dönemdir başkanlığı yapan Ali Sevinç, oda başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmaları ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları basın mensupları ile paylaştı.
2018 yılında yapılan son olağan genel kurulda göreve geldikten sonra üyelerin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç bu süreçte 5362 sayılı yasa gereğince oda üye kayıt bilgileri e-esnaf sanatkarlar veri tabanında güncellenerek üye tarafından istenilen belgeler bilgisayarlar ortamına alındı. Esnaf Sicil Müdürlüğü ile yapılan anlaşma gereğince artık yeni kayı, esnaf sicil vize işlemlerimiz binamızda yapılmaya başladı dedi.
TAKSİ DURAKLARININ KABİNLERİ YENİLENDİ.
Ali Sevinç üyelerin mesleki ve teknik ihtiyaçlarının da karşılandığına dikkat çekerek, üyelerin faaliyet konularına giren işlerde gelişmelerine yardımcı olmak ve katkı sağlamak amacıyla etkinlikler düzenledik diye konuştu. Karayolu taşıma kanununda yapılan değişiklikler için Bakanlık ve Federasyon nezdinde yazışmalar yapılarak sürenin uzatılmasını da sağladıklarını hatırlatan Ali Sevinç, odamıza yeni bir plaka basım makinesi kazandırdık. Mevcut taksi duraklarının kabinleri yenilendi. Bununla birlikte üyelerimizin özellikle mesleki belgeleri ile ilgili tüm iş ve işlemleri de onlar adına odamız tarafından yürüttük dedi.
Ali Sevinç mevcut yönetimi ile yeni dönemde de göreve talip olduğunu belirterek, yeni gelişmeler, mesleki tüm gelişmeleri takip ederek üyelerine en iyi hizmeti vermek adına bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.